Attractieverhuur

Feestje Waterland is een jong flexibel bedrijf dat graag met zijn klanten mee denkt om van uw feest of evenement een succes te maken. Hier vindt u allerlei artikelen voor een geslaagd evenement! Wij verhuren alles wat u nodig kunt hebben voor een leuk feest. Van springkussen, podiumwagen en artiesten.

Creatieve feestmakers

Als creatieve feestmakers is het onze passie om een feestje te ‘bouwen’.
Een nostalgische draai- of zweefmolen? Een springkussen of podiumwagen? Een suikerspinkar of oudhollands poffertjeskraam? Wij verhuren alles wat u nodig kunt hebben voor een leuk evenement. Zowel voor volwassenen als kinderen; alles voor een geslaagd evenement. De combinatie van attracties, partymaterialen, tenten, aankleding en animatie vindt u bij ons onder één dak. Of misschien bent u op zoek naar een mooie trouwauto…Wij kunnen het voor u verzorgen.

springkussen-kinderen-01
olafverhuur

Het juiste entertainment

Dankzij onze lange ervaring en contacten met uiteenlopende artiesten kunnen wij voor uw evenement het juiste entertainment boeken. U kunt ze boeken in iedere prijsklasse, voor ieder type evenement en van landelijk bekend tot lokale held. Een Elvis Presley, Disneyheld Olaf een grimeur of een Wandelende Waarzegster? Wij verzorgen entertainment dat het hart raakt!

Het artiestenaanbod is enorm, veel te veel om hier allemaal te noemen.
Zoals bv zanger Roy, een professionele topper die zich thuis voelt op bruiloften, verjaardagen, verenigingen en op grote feesten. Hij brengt desnoods zijn eigen Dj mee. Roy is een betaalbare topper!

Vragen of offerte opmaken? Neem contact op!