Catering

Wij verzorgen de horeca op locatie. Van grote evenementen tot intieme privéfeestjes op maat. U bent op zoek naar hulp bij het organiseren van uw evenement of een familiefeestje? Wij denken graag met u mee en helpen u bij de uitvoering.

Professionele publiekscatering

Feestje Waterland kan de gehele of gedeeltelijke publiekscatering op uw feest of evenement op een professionele manier verzorgen. Onze unieke verkooppunten zorgen voor een fantastische uitstraling. Al onze medewerkers werken volgens de richtlijnen van de Hygiënecode (HACCP).

Wij kunnen de publiekscatering eventueel ook uit tenten verzorgen zelfs met terras. Ook dan vinden wij de uitstraling erg belangrijk. Daarom zullen we altijd de mogelijkheden voor een thematische aankleding met u bespreken. Dit zal zorgen voor een kwalitatief hoogstaande uitstraling waarbij het voor de bezoekers altijd duidelijk is wat men kan eten.

catering1
snacks

Assortiment

Onze representatieve en klantvriendelijke medewerkers bereiden de beste producten. Frites & snacks, broodjes hamburger, beenham of hotdogs, diverse belegde broodjes, tosti’s, saté, suikerspinnen zelfs oliebollen en poffertjes behoren tot de mogelijkheden. Overige producten zijn altijd mogelijk op aanvraag.

Beleving en uitstraling

Beleving op evenementen speelt een grote rol om het publiek enthousiast te maken. Niet alleen de verkooppunten zijn een beleving voor het oog, ook het kwalitatief goede eten zal bij uw bezoekers in de smaak vallen.

De goede voorbereidingen en enthousiast personeel zorgen er voor dat de verkoop van diverse maaltijden en snacks vlekkeloos verloopt.

catering2
school

Bedrijfsfeesten, familiefeesten en schoolfeesten

Bedrijven, particulieren of scholen die wat te vieren hebben kunnen ook bij ons terecht. Met onze luxe verkoopwagen komen we bij u op het bedrijf, aan school of aan huis.

Vragen of offerte opmaken? Neem contact op!